Οι ελαιώνες της οικογένειας Κουνελάκη βρίσκονται στις ορεινές περιοχές της ανατολικής Κρήτης, στη Σητεία.
Μια περιοχή με ιδιαίτερο μικροκλίμα και πλούσια ηλιοφάνεια, όπου επικρατούν κατάλληλες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες που
καθιστούν το ελαιόλαδο υψηλής διατροφικής αξίας.
Η περιοχή βρίσκεται μέσα στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο Σητείας της UNESCO όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει την πλούσια ομορφιά της φύσης.
Εκεί παράγεται με παραδοσιακή καλλιέργεια το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας κορωνέϊκης και οξύτητας 0,2.
Η ελαιοποίησή του γίνεται στους 26,5 βαθμούς «έκθλιψη εν ψυχρώ» που του προσδίδουν ιδιαίτερη φρουτώδη γεύση.
Η προσθήκη βρώσιμου χρυσού στο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με τα πλούσια αντιοξειδωτικά του, προσφέρουν μια πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων για
τον οργανισμό:
- Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος.
- Βοηθάει στη μείωση των φλεγμονών των αρθρώσεων
- Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης και του σωματικού βάρους.